Supporter

12GOGREEN

12GOGREEN

12GOGREEN is een laagdrempelige en duurzame oplossing voor organisaties om zorgeloos en heel flexibel werkplekken te faciliteren in een inspirerende omgeving, waarmee sociaal maatschappelijke impact wordt gemaakt en geïnvesteerd wordt in het behoud en verbeteren van onze groene leefomgeving.

 

Waarom vindt 12GOGREEN biodiversiteitsherstel zo belangrijk?
Het behoud van een gezonde balans in de natuur en onze leefomgeving waarbij ruimte wordt behouden en/of gecreëerd voor een grote(re) diversiteit aan flora en fauna is van essentieel belang om Nederland ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden. Daarvoor is het dus ook belangrijk om dit besef bij zo veel mogelijk mensen bij te brengen.

 

Hoe werkt 12GOGREEN aan biodiversiteitsherstel?
Bij de ontwikkeling van onze communities reserveren wij budget om de flora conform natuurhistorische waarden te kunnen verrijken, zodat deze weer aantrekkelijk(er) wordt voor een grotere diversiteit aan fauna om er te verblijven. Met de overwinsten uit exploitatie (verhuur van de tiny offices) beogen we investeringen te realiseren, dan wel een financiële bijdrage te leveren aan de eigenaar/beheerder ten bate van het landschappelijk onderhoud op en rondom de locatie voor het behoud/vergroten van biodiversiteit. Aan onze gasten bieden we informatie en kennis over het belang van biodiversiteit.

 

Meer informatie
Contactpersoon: Otto Rompelman
Emailadres: otto@12gogreen.com
Website: 12gogreen.com