Supporter

Terwisscha&Wagenaar

Terwisscha&Wagenaar

Terwisscha&Wagenaar is een project- en communicatiebureau uit Leeuwarden dat bij voorkeur opereert op het snijvlak van natuur, landschap, erfgoed, cultuur(historie) en duurzame recreatie en toerisme. Wij werken projectplannen uit, schrijven beleidsnotities, vragen fondsen aan en voeren de plannen desgewenst ook deels uit: o.a. communicatie, online en coördinatie. Dat doen we al 30 jaar in Noord-Nederland en rond het waddengebied voor zowel de overheden, groene organisaties als bedrijfsleven.

 

Waarom vindt Terwisscha&Wagenaar biodiversiteitsherstel zo belangrijk?
Wij maken die plannen en projecten niet voor onszelf, maar voor een brede welvaart in heel (Noord-)Nederland. Verbonden aan de SDG's en met oog voor People, Planet, Profit. Die verscheidenheid en inclusiviteit zie je ook terug in 'biodiversiteit', essentieel voor het in stand houden van ecosystemen en daarmee een gezonde leefomgeving voor iedereen.

 

Hoe werkt Terwisscha&Wagenaar aan biodiversiteitsherstel?
Samen met onze opdrachtgevers en hun partners/stakeholders bedenkt, schrijft en ondersteunt Terwisscha&Wagenaar programma's en projecten die op een of andere vorm een positieve impact hebben op de natuur en het landschap. Daarmee halen we ook veel geld binnen om deze te realiseren (Waddenfonds, NPL, etc.)

 

Meer informatie
Contactpersoon: Kees Terwisscha van Scheltinga
Emailadres: kterwisscha@schrijfburo.nl
Website: www.terwisschaenwagenaar.nl