E-zine Green Deal Natuurinclusieve landbouw groen onderwijs

Met een inspirerend e-zine laat de Green Deal Natuurinclusieve landbouw groen onderwijs zien wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, en welke plannen er nog liggen.

Als we echt iets willen bereiken op het gebied van natuurinclusieve landbouw, dan moeten we bij het onderwijs beginnen. Op 16 januari 2019 ondertekenden 27 partijen daarom de Green Deal ‘Natuurinclusieve landbouw groen onderwijs’. Als onderwijs, praktijk, belangenorganisaties én overheid werken we hierin samen aan natuurinclusieve landbouw als structureel onderdeel van het groen onderwijs, op alle niveaus!

Ga naar het E-zine

In dit e-zine geven we een inkijkje in wat er in de afgelopen twee jaar allemaal al is bereikt: er zijn projecten gestart en netwerken ontstaan, er is lesmateriaal ontwikkeld en kennis gedeeld. In dit e-zine lees je enthousiaste verhalen van docenten, studenten, lectoren en ondernemers: wat heeft de deal hun gebracht, welke uitdagingen liggen er nog, wat hebben we geleerd? En we laten zien welke wensen er nog liggen. Want we zijn er nog niet!

Meer weten?

Neem dan contact op met de werkgroep ‘Natuurinclusieve landbouw groen onderwijs’.