Nieuw: masterclass biodiversiteit aan het Wellantcollege

Het Wellantcollege is een van onze partners. Als groene opleider draagt Wellantcollege duurzaamheid in haar genen en zoekt zij continu naar mogelijkheden om kennis en inzichten te delen en uit te dragen. Het Wellantcollege maakt (toekomstige) vakmensen bewust van het belang van biodiversiteit en de noodzaak om deze te herstellen.

Weten hoe Wellantcollege bijdraagt aan biodiversiteitsherstel? Bekijk de video!

 

In september 2020 gaat de topopleiding Urban Green Development van start. In deze opleiding vergaar je kennis en inzichten hoe je als expert duurzame en groene oplossingen kunt bedenken voor vraagstukken die ontstaan door o.a. klimaatverandering. De opleiding bestaat uit meerdere masterclasses welke samen met vakmensen worden verzorgd. Een van deze masterclasses staat volledig in het teken van biodiversiteit.

Als partner van het Deltaplan Biodiversiteitsherstel ontvang je een korting van 10% op deelname aan de masterclass biodiversiteit. Vermeld dan bij het aanmelden voor de masterclass dat je partner bent van het Deltaplan. Het Wellantcollege kijkt ernaar uit om samen met andere partners krachten te bundelen en gezamenlijk activiteiten op te pakken.

 

Meer informatie of aanmelden?
Neem dan contact op met ‘Wellantcollege cursussen en trainingen’ via 030-6345187 of cursussentrainingen@wellant.nl.
Kijk voor meer informatie over de opleiding en de Masterclass Biodiversiteit op de website van het Wellantcollege.